Lui Viviane Reding i-au fost furate bagajele din maşină, la Londra

Bagajele vicepreşedintelui Comisiei Europene, Viviane Reding, au fost furate din maşina sa oficială, în centrul Londrei, în timp ce ea participa la o dezbatere, relatează Huffington Post, în ediţia electronică de marţi.

284 afișări
Imaginea articolului Lui Viviane Reding i-au fost furate bagajele din maşină, la Londra

Viviane Reding (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Hoţii i-au furat lui Viviane Reding, vicepreşedinte al Comisiei Europene şi comisar pentru Justiţie, haine, bijuterii şi machiaj, precum şi o plăcintă ţărănească pe care o cumpărase.

"Va fi dificil să înlocuiesc hainele, bijuteriile şi machiajul. Cerceii mei au fost fotografiaţi în lumea întreagă. Poate nu sunt de valoare, dar sunt originali şi uşor de recunoscut. Persoana care îi va purta ar trebui să fie atentă", a declarat ea.

"Este prima dată când mi se fură bagajul şi am călătorit în toată lumea. Din fericire, mi-au lăsat actele", a adăugat ea.

Maşina, care este un vehicul oficial al Comisiei Europene, a fost lăsată descuiată pe strada Albermale.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici