Luptătoare separatiste din estul Ucrainei au înlocuit uniformele cu rochii, de Ziua Femeii - FOTO

Mai multe luptătoare separatiste din estul Ucrainei, care în mod normal luptă împotriva soldaţilor ucraineni, au renunţat la uniforme şi bocanci pentru rochii de seară şi pantofi cu toc, pentru a participa la o prezentare de modă cu ocazia Zilei Femeii, relatează Associated Press.

970 afișări
Imaginea articolului Luptătoare separatiste din estul Ucrainei au înlocuit uniformele cu rochii, de Ziua Femeii - FOTO

Luptătoare separatiste din estul Ucrainei au înlocuit uniformele cu rochii, de Ziua Femeii

Evenimentul desfăşurat sâmbătă a fost organizat de autorităţile autoproclamate din Doneţk, cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii.

Femei din principalele trei batalioane ale separatiştilor au defilat purtând rochii de seară, după care au îmbrăcat din nou uniformele pentru a primi premii şi flori.

Majoritatea sunt localnice care şi-au urmat soţii sau iubiţii pe front, iar una dintre ele este originară din oraşul Briansk, din vestul Rusiei.

Unele dintre participantele la eveniment lucrau la grădiniţe sau în mediul privat de afaceri înainte de a deveni luptătoare în cadrul forţelor separatiste.

"Nu sunt obişnuită cu asta", a declarat Natalia, îmbrăcată într-o rochie cu corset. "Trebuie să porţi tocuri, iar rochia dezvăluie atât de multe. Suntem soldaţi până la urmă", a adăugat ea.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici