Decizia luată de Macron în legătură cu imigrantul din Mali care a salvat un copil ce atârna de balustrada unui bloc din Paris

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a declarat luni că a decis să acorde cetăţenia franceză imigrantului din Mali care a escaladat un imobil pentru a salva un copil ce atârna de balustrada unui bloc din Paris, informează presa internaţională.

51777 afișări
Imaginea articolului Decizia luată de Macron în legătură cu imigrantul din Mali care a salvat un copil ce atârna de balustrada unui bloc din Paris

Macron: Imigrantul din Mali care a salvat un copil ce atârna de balustrada unui bloc din Paris va primi cetăţenie franceză

Liderul francez l-a invitat pe Mamoudou Gassama la Palatul Elysee pentru a îi mulţumi personal pentru gestul său.

Tânărul originar din Mali, care se afla în trecere, a luat decizia să escaladeze imobilul pentru a ajunge cât mai repede la un copil de 4 ani care risca să se desprindă în orice secundă.

Francezii au distribuit pe reţelele de socializare imagini cu gestul tânărului, incredibil pentru orice om normal, şi l-au numit pe eroul salvator Spider Man, datorită abilităţii incredibile de a se prinde de obiecte şi a escalada cu o viteză remarcabilă.

Potrivit martorilor, bărbatul a urcat rapid la etajul patru fără nicio ezitare, l-a prins pe copil şi l-a ridicat în balcon. În acelaşi timp, un vecin încerca fără succes să-l apuce pe băieţel.

Conform relatărilor, tatăl copilului de 36 de ani se afla la cumpărături în momentul incidentului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici