Macron l-a adus pe căpitanul Nemo la palat. Preşedintele Franţei şi soţia sa au adoptat "Primul Câine" al Elysee-ului. Presa franceză vorbeşte despre "remanierea canină"

Franţa are de acum un nou "Prim Câine", scrie The Telegraph. Cuplul prezidenţial francez a adoptat un căţel negru, un metis de doi ani, labrador-grifon. Nemo a fost luat de Emmanuel şi Brigitte Macron, de la un adăpost de animale.

3203 afișări
Imaginea articolului Macron l-a adus pe căpitanul Nemo la palat. Preşedintele Franţei şi soţia sa au adoptat "Primul Câine" al Elysee-ului. Presa franceză vorbeşte despre "remanierea canină"

Macron l-a adus pe căpitanul Nemo la palat. Preşedintele Franţei şi soţia sa au adoptat "Primul Câine" al Elysee-ului. Presa franceză vorbeşte despre "remanierea canină"

Preşedintele Macron a plătit 250 de euro pentru animal, iar presa franceză a scris despre o "remaniere canină", după ce el şi Brigitte au petrecut două ore pentru a alege căţelul în weekend. Şi fostul preşedinte Hollande a avut un câine labrador, Philae, pe parcursul mandatului la Elysée.

Macron a fost flancat de câinele său, Nemo, în momentul în care l-a întâmpinat luni pe preşedintele Nigerului, Mahamadou Issoufouat, la Elysee.

Căpitanul Nemo comandă submarinul Nautilus, în clasicul roman "20.000 de leghe sub mări", care este cartea preferată a lui Emmanuel Macron. Mai mult, Jules Verne s-a născut în Amiens, oraşul natal al lui Macron.

 

                                                                                            Foto: Hepta

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici