Mai multe cutremure de intensitate medie au avut loc în Italia

Mai multe cutremure de intensitate medie au fost resimţite în ultimele 24 de ore în mai multe regiuni din Italia, respectiv în Umbria şi Marche (centru-est), Lombardia (nord) şi Calabria (sud), fără a provoca pagube, au anunţat luni serviciile de protecţie civilă.

109 afișări
Imaginea articolului Mai multe cutremure de intensitate medie au avut loc în Italia

Mai multe cutremure de intensitate medie au avut loc în Italia (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Un ultim seism cu magnitudinea 4, urmat de o replică, având epicentrul în strâmtoarea Messina, între Calabria şi Sicilia, a fost resimţit în cursul nopţii de populaţia din Messina şi Reggio Calabria. Mulţi locuitori au ieşit pe străzi speriaţi.

Un alt cutremur, cu magnitudinea de 3,2 a afectat provincia Brescia, în Lombardia, tot în cursul nopţii.

Duminică la prânz, Marche, în special regiunea Fabriano Ancona, şi zonele Perusia şi Gubbio în Umbria au fost afectate de un cutremur cu magnitudinea 4, urmat de replici cu intensitate mică. Pompierii nu au înregistrat pagube.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici