Mai mulţi români care jefuiau turişti au fost condamnaţi în Marea Britanie

Trei membri ai unei bande de origine română au fost condamnaţi la câte 18 luni de închisoare fiecare, pentru că au jefuit turişti în cartierul londonez Pimlico, relatează site-ul cotidianului London Evening Standard.

149 afișări
Imaginea articolului Mai mulţi români care jefuiau turişti au fost condamnaţi în Marea Britanie

Mai mulţi români care jefuiau turişti au fost condamnaţi în Marea Britanie (Imagine: Shutterstock)

Potrivit Tribunalului Southwark Crown, banda a jefuit peste 1.100 de turişti în Londra, începând din ianuarie 2012, informează London Evening Standard.

Bănică C., în vârstă de 41 de ani, şi Emilian F., în vârstă de 44 de ani, care au încercat să obţină de la două femei coreene detalii privind datele lor bancare, şi complicele lor Marin B., în vârstă de 36 de ani, vor fi deportaţi după ce vor executa câte un an şi jumătate de închisoare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici