MAJORAT DE COŞMAR: Cum s-a încheiat pentru o adolescentă aniversarea vârstei de 18 ani

Aniversarea majoratului s-a terminat rău pentru o adolescentă, care a fost la un pas de a-şi pierde viaţa. Ea a fost dusă de urgenţă la spital, iar medicii au reuşit să o salveze.

16397 afișări
Imaginea articolului MAJORAT DE COŞMAR: Cum s-a încheiat pentru o adolescentă aniversarea vârstei de 18 ani

MAJORAT DE COŞMAR: Cum s-a încheiat pentru o adolescentă aniversarea vârstei de 18 ani (Imagine: Daily Mail)

Britanica Gaby Scanlon a sărbătorit într-un bar din Lancaster, alături de prieteni, aniversarea vârstei de 18 ani, informează dailymail.co.uk.

Ea a băut un cocktail cu azot lichid, imediat după consumarea băuturii începând să resimtă dureri puternice la stomac.

Tânăra a fost transportată de urgenţă la spital, medicii descoperind că stomacul i-a fost perforat. Pentru a-i salva viaţa, aceştia au fost nevoiţi să o opereze de urgenţă şi să îi scoată stomacul.

Deşi nu a depăşit în întregime pericolul, tânăra este acum în stare stabilă la spital.

Barul în care Gaby Scanlon a consumat băutura, Oscar, a decis să nu mai comercializeze băuturi cu azot lichid şi şi-a arătat îngrijorarea pentru starea de sănătate a fetei.

Mai mulţi prieteni ai fetei au postat mesaje de încurajare pe contul de Twitter al acesteia. "Cea mai oribilă săptămână a luat sfârşit. Mă rog pentru tine, Gaby, fă-ne să fim şi mai mândri de tine în fiecare zi. Cea mai puternică persoană pe care o cunosc", i-a transmis Kirsty Carlyle. "A fost cea mai neagră zi din viaţa mea", a scris o altă prietenă, Megan Rowlands, pe reţeaua de socializare, referindu-se la ziua în care Gaby era să-şi piardă viaţa. "Lucrurile sunt mai bune acum, te iubim foarte mult, Gaby", a mai postat aceasta.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici