Marea Britanie: Un copil de 8 ani s-a sinucis după ce s-a uitat la "Ultimul samurai"

Un băiat în vârstă de 8 ani, din Marea Britanie, a fost găsit mort de către tatăul său, la începutul anului, copilul spânzurându-se după ce s-a uitat la filmul "Ultimul samurai", în care joacă Tom Cruise şi care prezintă scene de suicid ritualic.

1569 afișări
Imaginea articolului Marea Britanie: Un copil de 8 ani s-a sinucis după ce s-a uitat la "Ultimul samurai"

Marea Britanie: Un copil de 8 ani s-a sinucis după ce s-a uitat la "Ultimul samurai"

Lewis McGlynn, de 8 ani, se uita la filmul "Ultimul samurai", care este interzis minorilor sub 15 ani, fiind găsit ulterior mort de către tatăl său, relatează Daily Mail.

Băiatul s-a spânzurat de uşa camerei sale, iar părinţii şi vecinii au încercat cu disperare să-l resusciteze, însă copilul a fost declarat mort de către medici.

Poliţiştii au spus că Lewis avea foarte multe DVD-uri în dormitorul său, care îi aparţineau fratelui său mai mare, însă părinţii celor doi nu l-au împiedicat pe băiat să se uite la filmele violente din biblioteca respectivă. De asemenea, el obişnuia să recreeze anumite scene din filmele pe care le vedea.

Copilul a murit în casa familiei sale din Hertfordshire, în noaptea de 13 ianuarie.

Filmul "Ultimul samurai", din 2003, conţine o scenă în care are loc o sinucidere ritualică, iar altă scenă arată un bărbat care se înjunghie înainte de a fi decapitat de către alt personaj.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici