BREAKING NEWS  Video Martorii oculari care au văzut prăbuşirea rachetei în Polonia au sunat la un post local de radio. Detalii despre cele două victime ale atacului rusesc

Un martor al incidentului, care a sunat la Radioul Polonez 3 înainte de ora 17, a raportat că două rachete au zburat deasupra oraşului. Cele două victime aveau aproximativ 60 ani.

2113 afișări

"Acum o clipă, [peste] oraşul Przewodów din provincia Lublin, două rachete au venit de pe teritoriul Ucrainei. Una a explodat într-un câmp, iar cealaltă a lovit o plantaţie de porumb de alături. Angajatul meu cosise porumbul pe câmpul altui fermier când s-a întâmplat. De asemenea, a văzut două rachete zburând şi a zis că una a lovit o curte de porumb, iar cealaltă a căzut pe un câmp", a spus martorul. 

"O persoană a murit pe loc. Era managerul de achiziţii. Căutăm a doua persoană. Serviciile trec din când în când, aici se întâmplă ceva grav", a adăugat el.

Potrivit publicaţiei poloneze RMF24, bărbaţii morţi aveau aproximativ 60 de ani, informează jurnalistul de la RMF FM. Jurnaliştilor nu li s-au permis să ajungă la locul exploziei. Poliţiştii stau peste drum pentru a securiza zona. 

Consilierul ministrului ucrainean al Afacerilor Interne, Anton Herashchenko a publicat o înregistrare pe Twitter care arată modul în care săpătorii militari polonezi s-au apropiat de locul exploziei din Przewodowo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici