Mass-media din Rusia: Putin se va întâlni cu mamele soldaţilor

Preşedintele rus Vladimir Putin se va întâlni săptămâna aceasta cu mamele soldaţilor implicaţi în războiul din Ucraina, a relatat ziarul rus Vedomosti, citând trei surse neidentificate ale administraţiei prezidenţiale.

515 afișări
Imaginea articolului Mass-media din Rusia: Putin se va întâlni cu mamele soldaţilor

Mass-media din Rusia: Putin se va întâlni mamele soldaţilor

Este posibil ca întâlnirea să aibă loc duminică, 27 noiembrie, ziua în care în Rusia este sărbătorită Ziua Mamei.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, nu a confirmat, dar nici nu a infirmat zvonul. „Vă vom informa cu promptitudine”, a precizat Peskov, confirm Vedomosti.

Pe front, forţele ruseşti au înfiinţat o cameră de tortură într-un centru de recreere din satul Strilkove, regiunea Herson: a anunţat astăzi Statul Major al Forţelor Armate ucrainene, conform informaţiei Kyiv Independent.

În ultimele luni, camere de tortură au fost descoperite în mai multe aşezări ucrainene ocupate de ruşi, după eliberarea acestora de către forţele de la Kiev.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici