Mass-media: Putin vrea să cucerească întregul Donbas până pe 1 iulie

Preşedintele Rusiei şi-ar fi fixat un termen până când vrea să controleze regiunea Donbas.

853 afișări
Imaginea articolului Mass-media: Putin vrea să cucerească întregul Donbas până pe 1 iulie

Evacuare cu autobuzul şcolar în Harkov

Vladimir Putin ar dori ca forţele armate ruse să controleze întregul Donbas până la 1 iulie.

Canalul 24 susţine versiunea, citând surse de informaţii de la Kiev, preluate de Unian. Planul avea să prevadă mai întâi cucerirea regiunii Lugansk, pentru a trece ulterior spre cea a Doneţk.

În Rusia, Sberbank, prima bancă rusă lovită de noile sancţiuni UE, instituţia de credit fiind exclusă din sistemul swift.

„Operaţiunile ruseşti nu depind de rapiditate şi vor fi efectuate de bancă într-un mod standard”, a adăugat Sberbank, menţionând că noile măsuri restrictive nu vor avea impact asupra activităţilor sale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici