MEDIAFAX ZOOM: Proteste şi protestatari - GALERIE FOTO

Convingerile religioase şi dificultăţile financiare par a fi principalele aspecte ale vieţii oamenilor care, la începutul acestui an, se regăsesc în exprimările publice, uneori violente, ale frustrărilor şi nemulţumirilor lor.

304 afișări
Imaginea articolului MEDIAFAX ZOOM: Proteste şi protestatari - GALERIE FOTO

MEDIAFAX ZOOM: Proteste şi protestatari (Imagine: Fethi Belaid / AFP)

Astfel, dacă călugării budişti, etnicii musulmani şi membrele Femen protestează împotriva persecuţiilor motivate religios, studenţii sud-americani, sindicaliştii greci şi revoluţionarii români cer resurse financiare pentru educaţie, pensii şi indemnizaţii. Le acestea se adaugă însă multe ale lucruri care fac ca pe întreg cuprinsul globului oamenii să iasă în stradă pentru a protesta.

GALERIA FOTO COMPLETĂ PE MEDIAFAX ZOOM

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici