Merkel: Situaţia e clară, Marea Britanie va părăsi Uniunea Europeană. Statele care rămân membre trebuie să găsească un nou echilibru, evitând acţiuni pripite

Cele 27 de state care vor rămâne membre ale Uniunii Europene după ieşirea Marii Britanii trebuie să dezvolte un nou echilibru în cadrul Blocului comunitar şi să evite deciziile politice pripite, recomandă cancelarul Germaniei, Angela Merkel.

2958 afișări
Imaginea articolului Merkel: Situaţia e clară, Marea Britanie va părăsi Uniunea Europeană. Statele care rămân membre trebuie să găsească un nou echilibru, evitând acţiuni pripite

Merkel: Situaţia e clară, Marea Britanie va părăsi Uniunea Europeană. Statele care rămân membre trebuie să găsească un nou echilibru, evitând acţiuni pripite

"Situaţia politică este clară: Marea Britanie va părăsi Uniunea Europeană", a declarat Angela Merkel după întrevederea pe care a avut-o cu premierul Estoniei, Taavi Roivas.

"Vom intra într-o etapă a ascultării, a înţelegerii şi a tragerii de învăţăminte unii de la ceilalţi pentru a înţelege cu adevărat şi a dezvolta un nou echilibru la nivelul celor 27 de state membre UE", a adăugat Angela Merkel, potrivit agenţiei Reuters.

"Dacă vor fi luate decizii greşite de la început şi dacă nu se va ţine cont de ceilalţi, există riscul de a fi făcute multe erori", a subliniat Angela Merkel.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici