Metroul londonez a anunţat o grevă generală pentru a doua zi de Crăciun

Conductorii de metrou din Londra au decis să intre în grevă la 26 decembrie, zi de sărbătoare şi de reduceri care atrage în mod tradiţional mulţi turişti.

124 afișări
Imaginea articolului Metroul londonez a anunţat o grevă generală pentru a doua zi de Crăciun

Metroul londonez a anunţat o grevă generală pentru a doua zi de Crăciun (Imagine; Mediafax Foto/AFP)

Membrii sindicatului conductorilor ASLEF au votat în proporţie de 90 la sută în favoarea acestei măsuri însoţite de alte două întreruperi ale lucrului la 18 şi 25 ianuarie, a precizat sindicatul într-un comunicat.

Această grevă este legată de o lungă dispută cu conducerea privind primele pentru zilele de sărbătoare.

Este al treilea an consecutiv în care conductorii au hotărât să întrerupă munca din această cauză la 26 decembrie.

Numită "Boxing Day" în Marea Britanie, această zi este în special aglomerată, din cauza afluxului de britanici şi de turişti pe marile artere comerciale ale capitalei, atraşi de reducerile semnificative aplicate de diferite firme.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici