Mihail Saakaşvili, citat de procurorii georgieni pentru a fi audiat în mai multe dosare penale

Parchetul din Georgia l-a convocat pe fostul preşedinte Mihail Saakaşvili pentru a fi audiat în cadrul unor anchete penale.

107 afișări
Imaginea articolului Mihail Saakaşvili, citat de procurorii georgieni pentru a fi audiat în mai multe dosare penale

Fostul preşedinte georgian Mihail Saakaşvili (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Fostul preşedinte al Georgiei a fost convocat pentru a fi interogat în calitate de martor în cadrul unor anchete penale", precizează Parchetul General de la Tbilisi.

Audierile au fost fixate joi, în mai multe investigaţii, inclusiv cea privind moartea fostului premier Zurab Jvania, găsit asfixiat în 2005.

Alte anchete se referă la deturnarea de fonduri publice de către serviciile de securitate şi la confiscarea ilegală a unor bunuri.

Mihail Saakaşvili locuieşte în prezent în Statele Unite.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici