Circa 10.000 de oameni, inclusiv Angela Merkel, la un miting contra terorismului desfăşurat la Berlin - FOTO

Aproximativ 10.000 de persoane au participat marţi seară, la Berlin, în prezenţa cancelarului Angela Merkel, la mitingul contra terorismului organizat de asociaţii musulmane, după atentatele din Franţa, soldate cu 17 morţi.

405 afișări
Imaginea articolului Circa 10.000 de oameni, inclusiv Angela Merkel, la un miting contra terorismului desfăşurat la Berlin - FOTO

Mii de oameni, inclusiv Angela Merkel, la un miting contra terorismului desfăşurat la Berlin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Lideri ai asociaţiilor musulmane au depus o coroană de flori la ambasada Franţei cu mesajul "Terorismul, nu în numele nostru!".

Manifestaţia a început la Poarta Brandeburg şi se va încheia cu un discurs al preşedintelui Germaniei, Joachim Gauck.

"Teroriştii nu au câştigat. Au vrut să îl răzbune pe Profetul Mahomed? Nu. Prin acţiunile lor, au comis o mare blasfemie", a declarat Aiman Mazyek, preşedintele Consiliului Central al Musulmanilor din Germania.

"Noi toţi, inclusiv musulmanii, suntem Germania", a spus preşedintele ţării, Joachim Gauck. "Graţie imigraţiei, Germania a devenit mai diversă din punct de vedere cultural, religios şi al mentalităţilor", a adăugat şeful statului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici