Mii de persoane au fost blocate toată noaptea în trenuri de mare viteză, în sudul Franţei

Aproximativ 2.300 de persoane au petrecut noaptea de sâmbătă spre duminică blocate în două trenuri de mare viteză care făceau legătura între Paris şi Nisa, după o defecţiune la reţeaua de înaltă tensiune.

151 afișări
Imaginea articolului Mii de persoane au fost blocate toată noaptea în trenuri de mare viteză, în sudul Franţei

Mii de persoane au fost blocate toată noaptea în trenuri de mare viteză, în sudul Franţei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"SNCF va depune plângere, 2.300 de călători au fost blocaţi, este inacceptabil", a declarat un purtător de cuvânt al companiei feroviare franceze, care atribuie responsabilitatea companiilor de electricitate.

SNCF precizează că gestionarea incidentului a fost îngreunată de o grevă care perturbă de marţi traficul feroviar în Franţa.

"A fost un calvar. Am plecat sâmbătă la ora 18.06 de la Cannes şi am ajuns la Paris duminică dimineaţă la 10.45", spune Guillaume, un călător în vârstă de 38 de ani.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici