Militant palestinian în vârstă de 14 ani, condamnat la 12 ani de închisoare după un atac antiisraelian

O instanţă judiciară din Israel l-a condamnat la 12 ani de închisoare pe un militant palestinian în vârstă de 14 ani acuzat de implicare într-un atac comis în octombrie şi soldat cu rănirea a doi cetăţeni israelieni, informează site-ul agenţiei Reuters.

293 afișări
Imaginea articolului Militant palestinian în vârstă de 14 ani, condamnat  la 12 ani de închisoare după un atac antiisraelian

Militant palestinian în vârstă de 14 ani, condamnat la 12 ani de închisoare după un atac antiisraelian (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Copilul, Ahmed Manasra, a participat împreună cu vărul său de 15 ani la un atac comis la intrarea într-o colonie evreiască situată la nord de Ierusalim. În timpul altercaţiei, vărul a fost împuşcat mortal de un agent de securitate israelian.

În atac a fost rănit grav un copil israelian în vârstă de 12 ani, iar un bărbat, tot israelian, a suferit răni uşoare.

O instanţă din Ierusalim a dispus luni condamnarea la 12 ani de închisoare a băiatului palestinian.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici