Miniştrii Guvernului venezuelean şi-au pus mandatele la dispoziţia preşedintelui Nicolas Maduro

Toţi miniştrii Guvernului venezuelean şi-au pus mandatele la dispoziţia preşedintelui ţării, "pentru a facilita" o eventuală remaniere, a anunţat joi Nicolas Maduro pe contul său de Twitter.

252 afișări
Imaginea articolului Miniştrii Guvernului venezuelean şi-au pus mandatele la dispoziţia preşedintelui Nicolas Maduro

Nicolas Maduro (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am primit notificările prin care toţi miniştrii îşi pun mandatele la dispoziţia mea pentru a facilita remanierea guvernamentală la acest început de an", a scris preşedintele venezuelean pe contul său de Twitter.

"Le mulţumesc tuturor miniştrilor pentru eforturile şi loialitatea de care dau dovadă", a adăugat succesorul politic al lui Hugo Chavez (1999-2013), care a murit de cancer în martie 2013.

Anunţul preşedintelui intervine în contextul în care ţara este sub şoc din cauza asasinării Miss Venezuela 2004 şi soţului ei la începutul săptămânii. Această dramă a scos la lumină lipsa de securitate din ţară şi a obligat Guvernul să studieze în regim de urgenţă toate măsurile necesare pentru combaterea acestei probleme.

Ales în aprilie 2013, Nicolas Maduro a fost nevoit să facă faţă unui început de mandat dificil afectat de deteriorarea situaţiei economice a acestei ţări dependente de industria petrolieră.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici