Ministru german: Mulţi dintre imigranţii afgani ajunşi în Germania vor fi repatriaţi

Mulţi dintre imigranţii afgani ajunşi în Germania probabil vor fi repatriaţi, avertizează ministrul german de Interne, Thomas de Maiziere, argumentând că ţările occidentale au investit mult în dezvoltarea Afganistanului, relatează site-ul agenţiei AP.

615 afișări
Imaginea articolului Ministru german: Mulţi dintre imigranţii afgani ajunşi în Germania vor fi repatriaţi

Ministru german: Mulţi dintre imigranţii afgani ajunşi în Germania vor fi repatriaţi

"Ţările occidentale au investit mult în dezvoltarea Afganistanului; în plus, au trimis trupe şi unităţi de poliţie pentru antrenarea serviciilor de securitate afgane. Administraţia Afganistanului este de acord că cetăţenii trebuie să rămână pentru a contribui la reconstrucţia ţării", a declarat Thomas de Maiziere.

"În acest context, oamenii care vin din Afganistan nu se pot aştepta să poată rămână în Germania", a insistat De Maiziere.

Guvernul Germaniei a aplicat un plan care prevede accelerarea procedurilor de admitere a refugiaţilor fugiţi din zone de război, spre exemplu din Siria, dar şi pentru repatrierea urgentă a celor care nu se califică pentru statutul de refugiat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici