Ministrul britanic al Apărării: Operaţiunile contra reţelei teroriste Stat Islamic intră într-o nouă etapă

Pericolele reprezentate de organizaţia teroristă sunnită Stat Islamic sunt "departe de a se fi încheiat", în pofida victoriilor înregistrate în Irak, avertizează ministrul britanic al Apărării, Gavin Williamson, citat de site-ul agenţiei Associated Press.

389 afișări
Imaginea articolului Ministrul britanic al Apărării: Operaţiunile contra reţelei teroriste Stat Islamic intră într-o nouă etapă

Ministrul britanic al Apărării: Operaţiunile contra reţelei teroriste Stat Islamic intră într-o nouă etapă

Riscurile reprezentate de organizaţia teroristă Stat Islamic sunt "departe de a se fi încheiat", a declarat Gavin Williamson în cursul unei vizite în Irak.

Operaţiunile contra reţelei teroriste Stat Islamic "intră într-o nouă etapă", a spus Gavin Williamson, precizând că Guvernul Marii Britanii va continua cooperarea cu Statele Unite pentru eliminarea membrilor Stat Islamic din Siria şi din alte zone ale lumii.

"Guvernul Marii Britanii este determinat să câştige războiul în mediile online, prin oprirea propagandei reţelei Stat Islamic de recrutare a noi luptători fanatici", a spus Williamson.

Marea Britanie a decis să acorde Irakului un ajutor de zece milioane de lire sterline (13,5 milioane de dolari) pentru susţinerea eforturilor antiteroriste.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici