Ministrul german de Externe cere intensificarea presiunilor împotriva Rusiei

Heiko Maas, ministrul de Externe al Germaniei, a cerut, vineri, intensificarea presiunilor politice împotriva Rusiei din cauza acţiunilor Moscovei din Siria, adăugând că este necesar ca Rusia să îşi schimbe comportamentul pentru soluţionarea conflictului sirian, relatează Politico.eu.

1327 afișări
Imaginea articolului Ministrul german de Externe cere intensificarea presiunilor împotriva Rusiei

Declaraţiile ministrului german de Externe vin la o zi după ce cancelarul Angela Merkel a anunţat că Germania nu se va alătura unei eventuale operaţiuni militare împotriva Siriei.

”Menţinem presiunile asupra Rusiei şi vrem să le intensificăm pe viitor. Schimbarea comportamentului Rusiei reprezintă o precondiţie pentru rezolvarea conflictului din Siria”, a declarat Maas.

De asemenea, oficialul german a atras atenţia că Rusia trebuie să ofere ”un răspuns clar” pentru acţiunile sale din Siria, pentru anexarea Peninsulei Crimeea şi pentru atacul neurotoxic din oraşul britanic Salisbury.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici