MIRACOLUL DIN ZĂPADĂ: O fetiţă de cinci ani, salvată după ce o avalanşă a îngropat casa în 10 metri de zăpadă şi i-a ucis părinţii - VIDEO

O fetiţă în vârstă de cinci ani a fost salvată în mod miraculos după ce casa în care locuia a fost distrusă de o avalanşă care i-a ucis părinţii şi cel puţin alte şapte rude.

8272 afișări
Imaginea articolului MIRACOLUL DIN ZĂPADĂ: O fetiţă de cinci ani, salvată după ce o avalanşă a îngropat casa în 10 metri de zăpadă şi i-a ucis părinţii - VIDEO

MIRACOLUL DIN ZĂPADĂ: O fetiţă de cinci ani, salvată după ce o avalanşă a îngropat casa în 10 metri de zăpadă şi i-a ucis părinţii

Salvatorii au recuperat-o pe Asmira Reka, în vârstă de cinci ani, după ce au vorbit cu ea la telefonul mobil timp de mai bine de zece ore, în urma unei avalanşe care a îngropat în zăpadă casa din Restelica, un sat din Kosovo, scrie dailymail.co.uk.

În urma avalanşei, locuinţa a fost acoperită de peste zece metri de zăpadă, iar părinţii fetiţei şi cel puţin alţi şapte membri ai familiei sale au murit.

Osman Qerreti, un oficial al salvatorilor, a declarat că cel puţin nouă oameni au murit în urma avalanşei care a acoperit şi a distrus şapte case, dintre care doar două erau locuite. O altă persoană este dată dispărută.

"Nu există tragedie mai mare pentru această regiune. Doi fraţi, soţiile şi copiii lor au fost ucişi", a declarat un oficial al comunităţii.

Asmira, fetiţa care a fost salvată, se recuperează la spital, iar medicii spun că viaţa nu îi este pusă în pericol.

Conform unei situaţii prezentate duminică, de la începutul lui februarie, aproape 620 de persoane au murit din cauza temperaturilor glaciale pe tot continentul, inclusiv în Rusia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici