Mişcarea Hezbollah ar putea comite atentate în Europa, avertizează Statele Unite

Statele Unite avertizează că mişcarea şiită Hezbollah ar putea comite atentate în Europa.

276 afișări
Imaginea articolului Mişcarea Hezbollah ar putea comite atentate în Europa, avertizează Statele Unite

Mişcarea Hezbollah ar putea comite atentate în Europa, avertizează Statele Unite (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Credem că mişcarea Hezbollah poate comite atentate în Europa în orice moment şi fără niciun avertisment", a declarat un oficial din cadrul Departamentului de Stat.

"Hezbollah şi Iranul vor menţine o activitate teroristă intensă în viitorul apropiat", adaugă Departamentul de Stat.

Mişcarea şiită libaneză condusă de şeicul Hassan Nasrallah şi având legături cu Iranul şi-a "intensificat activităţile teroriste", completează Daniel Benjamin, un oficial din cadrul Departamentului de Stat.

Israelul şi Statele Unite au atribuit Hezbollah atentatul comis pe 18 iulie în staţiunea bulgară Burgas.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici