Miting la Bruxelles înaintea conferinţei ONU pe tema schimbărilor climatice

Zeci de mii de persoane au manifestat duminică, la Bruxelles, pentru a cere Guvernului Belgiei să respecte angajamentele pentru contracararea încălzirii climei, înaintea unei conferinţe ONU pe tema mediului programată în Polonia.

306 afișări
Imaginea articolului Miting la Bruxelles înaintea conferinţei ONU pe tema schimbărilor climatice

Miting la Bruxelles pentru protejarea mediului înconjurător

Demonstraţia de la Bruxelles are loc la doar două zile după violenţele produse în capitala Belgiei la protestele faţă de creşterea preţurilor la carburanţi.

Potrivit postului RTBF, peste 60.000 de persoane participă la manifestaţia organizată duminică. Poliţia a confirmat prezenţa a cel puţin 25.000 de persoane.

Manifestanţii cer politici ambiţioase pentru protejarea mediului înconjurător, în cadrul Acordului Climatic Paris.

Demonstraţia are loc înainte de începerea unei reuniuni a Naţiunilor Unite pe tema schimbărilor climatice în oraşul polonez Katowice.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici