Moscova: Patru cetăţeni moldoveni, omorâţi de o coloană de maşini de lux pe o trecere de pietoni

O coloană de maşini de lux aparţinând unei bănci ruseşti a accidentat mortal patru cetăţeni moldoveni, pe şoseaua care face legătura între Moscova şi aeroportul Domodedovo, anunţă Serghei Kanaiev, preşedintele Federaţiei Automobiliştilor din Rusia.

2585 afișări
Imaginea articolului Moscova: Patru cetăţeni moldoveni, omorâţi de o coloană de maşini de lux pe o trecere de pietoni

Moscova: Patru cetăţeni moldoveni, omorâţi de o coloană de maşini de lux pe o trecere de pietoni (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Accidentul a avut loc în cursul nopţii de duminică spre luni, când un convoi format din maşini de tip Mercedes şi o Toyota Land Cruiser a ucis patru persoane care erau pe trecerea de pietoni, conform ziarului Komsomolskaïa Pravda.

Doi muncitori moldoveni au fost loviţi de Toyota, iar alţi doi de Mercedesul care rula în spatele acesteia.

"Potrivit martorilor, coloana se deplasa cu cel puţin 120 de kilometri pe oră într-o zonă în care limita de viteză este de 40 de kilometri pe oră", a declarat Kanaiev.

"Conform surselor noastre, maşinile aparţin Băncii Avangard, iar un membru al conducerii instituţiei se afla într-una dintre ele", adaugă el.

Serviciul de presă al poliţiei din Moscova a refuzat să comenteze aceste informaţii.

Locuitorii din Moscova sunt nemulţumiţi de permisele de circulaţie speciale acordate numeroaselor limuzine oficiale şi oamenilor de afaceri.

În luna mai, şoferul unei limuzine a Ministerului rus pentru Situaţii de Urgenţă a ameninţat un şofer că îl va împuşca în cap dacă nu îi va permite să treacă înaintea lui.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici