Motivul pentru care o cafenea din Ucraina rămâne deschisă, chiar dacă e război FOTO

  • O cafenea din Lviv, Ucraina, rămâne deschisă chiar dacă ţara este sub asediul Rusiei.
  • Cafeneaua funcţionează de şase ani, are o echipă mică şi 20 de rezidenţi cu coadă.
6866 afișări
Imaginea articolului Motivul pentru care o cafenea din Ucraina rămâne deschisă, chiar dacă e război FOTO

FOTO Cat Cafe/Facebook

De îndată ce treci pragul cafenelei, eşti întâmpinat de pisici. Clienţii petrec timp savurând o cafea bună şi mângâindu-le. Cafeneaua rămâne deschisă, deşi pericolul este unul evident. Însă, pentru a oferi sprijin emoţional pentru oameni, Cafeneaua cu pisici îşi va ţine uşile deschise. 
 
„Pisicile trăiesc în cafenea de când aveau 4 luni de zile. Sunt familia noastră. Nu am putea părăsi niciodată ţara noastră, este singurul loc unde vrem să trăim”, spune  Serghei Oliinyk, patronul cafenelei, care este unul dintre mulţii ucrainieni care au ales să nu-şi abandoneze animalele de companie şi nici ţara.
 
„Pisicile sunt obişnuite cu oamenii, care ne ajută să avem grijă de ele, se joacă cu ele (...)  Avem trei încăperi mari în cafenea. Două se află la subsol, aşa că în cazul unui rad aerian, avem unde ne adăposti clienţii şi pisicile”, conchide patronul. 
 
 
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici