Musk restabileşte contul de Twitter al lui Trump

Noul proprietar al Twitter, Elon Musk, a declarat că a fost restabilit contul lui Donald Trump, după ce a efectuat un sondaj în care utilizatorii au sprijinit la limită această măsură, relatează BBC.

913 afișări
Imaginea articolului Musk restabileşte contul de Twitter al lui Trump

Musk restabileşte contul de Twitter al lui Trump

"Oamenii au vorbit", a scris pe Twitter Musk, spunând că 51,8% din cei peste 15 milioane de utilizatori Twitter au votat pentru ridicarea interdicţiei.

Însă fostul preşedinte american ar putea să nu se mai întoarcă pe platformă, afirmând anterior: "Nu văd niciun motiv pentru asta".

Contul său a fost suspendat în 2021 din cauza riscului de incitare la violenţă.

Precedenta conducere a Twitter a acţionat la doar câteva zile după ce susţinătorii lui Donald Trump au luat cu asalt Capitoliul, pe 6 ianuarie. Violenţele care au urmat s-au soldat cu moartea a patru civili şi a unui ofiţer de poliţie.

La scurt timp după revolte, conturile de Facebook, Instagram şi YouTube ale lui Donald Trump, care aveau toate zeci de milioane de urmăritori - au fost, de asemenea, suspendate.

Câteva luni mai târziu, el şi-a lansat propria platformă de socializare, Truth Social.

La începutul acestei săptămâni, republicanul a anunţat că va candida din nou la preşedinţia SUA în 2024.

Musk, cel mai bogat om din lume, a preluat controlul asupra Twitter în octombrie, în cadrul unei tranzacţii de 44 de miliarde de dolari.

El a demarat imediat o serie de schimbări radicale în cadrul gigantului social media/

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici