Netanyahu spune că Israelul a distrus două treimi din regimentele Hamas

Premierul israelian Benjamin Netanyahu promite să continue războiul până la „victoria completă”, scrie Reuters.

247 afișări
Imaginea articolului Netanyahu spune că Israelul a distrus două treimi din regimentele Hamas

Netanyahu spune că Israelul a distrus două treimi din regimentele Hamas

„Luptele au două etape. Prima este distrugerea regimentelor Hamas, acestea sunt cadrele lor de luptă organizate”, a declarat Netanyahu la o conferinţă de presă la Tel Aviv.

„Până acum au fost distruse 16 sau 17 din 24. După aceea, urmează (etapa) de curăţare a teritoriului (de militanţi). Prima acţiune este de obicei mai scurtă, a doua durează de obicei mai mult”.

Ţinând în mână o fotografie a unui soldat israelian căzut la datorie, Netanyahu a declarat că trupele nu vor fi murit în zadar şi a promis că luptele vor continua până când Hamas va fi învins şi ostaticii din Gaza vor fi recuperaţi.

„Victoria va dura încă multe luni, dar suntem hotărâţi să o obţinem”, a spus Netanyahu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
netanyahu,
hamas,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici