New york-ezii şi-au luat adio de la supărările din 2020 de Good Riddance Day

  • Luni a avut loc a 14-a ediţie a Good Riddance Day
  • Ceremonia de Revelion, din Times Square, va fi virtuală anul acesta
  • Principalul lucru de care au vrut să scape participanţii la eveniment, a fost coronavirusul
450 afișări
Imaginea articolului New york-ezii şi-au luat adio de la supărările din 2020 de Good Riddance Day

New york-ezii şi-au luat adio de la supărările din 2020 de Good Riddance Day

Înainte să faci lista cu dorinţele pentru Anul Nou, aruncă supărările din 2020 la coş, aşa cum au făcut-o luni new york-ezii în Times Square.

Deloc suprinzător, coronavirusul a fost numărul 1 în topul lucrurilor pe care oamenii vor să le lase în urmă.

Peste preferatele obişnuite: prieteni falşi, minciuna şi ipocrizia, de care oricum se plânge lumea zilnic în story-urile de pe Instagram.

„În 2021 va fi altfel. Ne vom vedea în persoană şi va fi un spirit de optimism. Deja vine cu vaccinul, dar va veni cu adevărat mai târziu anul viitor. Aşa că hai să-i dăm drumul”, a fost anunţul care a dat startul ceremoniei.

Good Riddance Day, aşa cum este cunoscută ziua în care new york-ezii spun pa vechiului an, se sărbătoreşte înaintea coborârii globului uriaş din Times Square de Revelion.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici