New York-ul se pregăteşte de marea redeschidere. Primarul anunţă că oraşul va renaşte 100% din 1 iulie

  • New-York-ul se pregăteşte de marea redeschidere care va avea loc pe 1 iulie.
  • Peste aproximativ două luni vor fi deschise magazine, teatre, clădiri de birouri la capacitate maximă.
  • Bill de Blasio, primarul New York-ului, spune că poate face asta pentru că oamenii s-au vaccinat masiv.
1085 afișări
Imaginea articolului New York-ul se pregăteşte de marea redeschidere. Primarul anunţă că oraşul va renaşte 100% din 1 iulie

New-York-ul se pregăteşte de marea redeschidere. Primarul anunţă că oraşul se va redeschide 100% din 1 iulie

New York City se va redeschide complet începând cu 1 iulie, a declarat, joi, primarul oraşului Bill de Blasio.

Oraşul a administrat, până miercuri, mai mult de 6 milioane de doze de vaccinuri anti-Covid, aproximativ 36% din populaţia adultă a oraşului fiind complet vaccinată, conform datelor privind vaccinarea locuitorilor.

„Planul nostru este de a redeschide complet pe 1 iulie. Suntem pregătiţi pentru deschiderea magazinelor, deschiderea afacerilor, birourilor, teatrelor, cu toată forţa”, a spus, cu optimism, primarul.

Este pentru prima dată când oraşul va fi redeschis complet, în mai mult de un an. New York City a închis pentru prima dată în martie 2020, când a devenit epicentrul pandemiei Covid-19 din S.U.A.

„Ceea ce vedem azi este că oamenii s-au vaccinat într-un număr extraordinar de mare”, a mai spus de Blasio.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici