Nigel Farage, alungat dintr-un pub de protestatari

Manifestanţi anti-UKIP au invadat un pub din Kent, în care liderul partidului, Nigel Farage, lua masa, duminică după-amiază, împreună cu soţia şi cei doi copii ai lor, relatează Sky News, în pagina electronică.

1625 afișări
Imaginea articolului Nigel Farage, alungat dintr-un pub de protestatari

Nigel Farage (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Zecile de protestatari au mers iniţial la George & Dragon, unde fusese fotografiat anterior Farage, dar au realizat că acesta nu se află acolo. Demonstranţii s-au deplasat apoi către Queen's Head, au alungat familia Farage şi s-au urcat pe capota maşinii liderului UKIP în timp ce acesta pleca.

"Sper că aceşti «demonstranţi» sunt mândri de ei. Copiii mei au fost atât de speriaţi de comportamentul lor, încât au fugit imediat să se ascundă. În momentul în care scriu acest lucru, o rudă a plecat să aibă grijă de ei şi încă nu au ajuns acasă. Aceste persoane sunt nişte gunoaie", a afirmat Farage.

Cei doi copii pe care Farage îi are cu cea de-a doua sa soţie, Kirsten, sunt Victoria şi Isabelle, în vârstă de 15 şi, respectiv, zece ani, au fost găsiţi şi s-au întors acasă.

Personalul pubului a refuzat să comenteze, în timp ce George & Dragon a afirmat că protestatarii au pretins iniţial că au venit acolo pentru o aniversare.

Dan Glass, din cadrul mişcării Stand Up To UKIP, care a organizat protestul, a declarat că membrii grupului purtau haine de carnaval şi erau inclusiv imigranţi, activişti HIV, homosexuali, persoane cu dizabilităţi şi mame care alăptează. Glass a declarat pentru Sky News că liderul UKIP a ieşit din pub şi i-a calificat pe protestatari drept "trişti şi singuri".

Aproximativ 100 de persoane cântau melodia We Are Family şi dansau conga prin localitate, a adăugat el. Farage a trecut prin mulţime pentru a ajunge la maşină şi a fost urmărit pe drum. Unii dintre manifestanţi au urcat pe capota maşinii sale.

Răspunzând afirmaţiilor potrivit cărora copiii lui Farage au fugit, Glass a declarat: "Stătea singur şi a plecat singur. Noi nu am văzut niciun copil".

UKIP ar fi cerut ca statul să îi acorde protecţie lui Farage la alegerile generale, pe fondul temerilor că ar putea fi vizat periodic de protestatari.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici