NOI INDICII privind zona în care s-a prăbuşit avionul dispărut: SUA trimit o navă în Oceanul Indian

Statele Unite au "indicii" că avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines s-ar fi putut prăbuşi în Oceanul Indian şi au trimis nava USS Kidd pentru a verifica această zonă, relatează ABC News, în pagina electronică.

5715 afișări
Imaginea articolului NOI INDICII privind zona în care s-a prăbuşit avionul dispărut: SUA trimit o navă în Oceanul Indian

NOI INDICII privind zona în care s-a prăbuşit avionul dispărut: SUA trimit o navă în Oceanul Indian (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Va dura 24 de ore pentru ca nava să ajungă în zona respectivă, a declarat un oficial din cadrul Pentagonului pentru ABC News. "Avem indicii că avionul s-a prăbuşit în Oceanul Indian", după ce ar fi zburat patru sau cinci ore după ce a dispărut de pe radar, a declarat oficialul.

Acţiunea americană intervine la câteva ore după ce oficiali malaysieni au declarat că au extins căutarea în Marea Andaman şi că au cerut ajutor din partea Indiei pentru găsirea avionului.

Zborul MH370, operat de Malaysia Airlines şi efectuat de un avion Boeing 777 cu 239 de persoane la bord a dispărut undeva între estul Malaysiei şi Vietnam. Căutările nu au condus la niciun rezultat până în prezent, în pofida mobilizării unor mijloace "fără precedent", potrivit Kuala Lumpur.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici