Noi violenţe în Cisiordania. O femeie din Israel a fost rănită, iar un palestinian a fost ucis

O femeie din Israel a fost rănită, luni, într-un atac produs în teritoriul palestinian Cisiordania, iar un militant palestinian a fost împuşcat mortal în confruntări cu militari israelieni, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate.

188 afișări
Imaginea articolului Noi violenţe în Cisiordania. O femeie din Israel a fost rănită, iar un palestinian a fost ucis

Noi violenţe în Cisiordania. O femeie din Israel a fost rănită, iar un palestinian a fost ucis

Vehiculul cu care circula o femeie din Israel a fost atacat cu pietre de palestinieni pe Drumul 505, în Cisiordania. Femeia în vârstă de 29 de ani a fost rănită în atac şi a fost transportată la un spital din oraşul israelian Petah Tikva, potrivit cotidianului The Times of Israel.

Într-un alt incident, un militant palestinian a fost ucis în cursul unui raid militar israelian efectuat la periferia oraşului Betleem, au declarat surse palestiniene citate de site-ul Ynetnews.com. În aceeaşi zonă au fost raportate confruntări între protestatari palestinieni şi militari israelieni. Mai mulţi suspecţi au fost reţinuţi.

Tensiunile s-au amplificat în Cisiordania în ultimul an, iar armata israeliană a lansat o serie de operaţiuni de securitate după o serie de atacuri antiisraeliene soldate cu 31 de morţi. Operaţiunile serviciilor de securitate israeliene s-au soldat cu cel puţin 151 de morţi în rândul palestinienilor, iar aproximativ 2.500 de suspecţi islamişti au fost arestaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici