Nou masacru în Siria: Cel puţin 183 de persoane au fost ucise sâmbătă

Cel puţin 183 de persoane au fost ucise în cursul violenţelor care au avut loc în Siria sâmbătă, "dintre care cel puţin 34" la Daraya, în apropiere de Damasc, a anunţat duminică organizaţia nonguvernamentală (ONG) Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului.

603 afișări
Imaginea articolului Nou masacru în Siria: Cel puţin 183 de persoane au fost ucise sâmbătă

Nou masacru în Siria: Cel puţin 183 de persoane au fost ucise sâmbătă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acest ONG cu sediul în Marea Britanie, care se bazează pe o reţea de militanţi şi martori, a anunţat că 320 de cadavre au fost descoperite la Daraya începând de sâmbătă, dar a precizat că majoritatea victimelor ar fi fost ucise în zilele precedente, în cursul unei vaste operaţiuni a armatei siriene lansată în urmă cu cinci zile pentru respingerea rebelilor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici