Nouă persoane, rănite într-un schimb de focuri produs în Israel

Nouă persoane au fost rănite, trei fiind în stare gravă, într-un incident armat produs miercuri seară în sudul Israelului, dar autorităţile nu cred că este atac terorist, informează site-ul Ynetnews.com.

992 afișări
Imaginea articolului Nouă persoane, rănite într-un schimb de focuri produs în Israel

Nouă persoane, rănite într-un schimb de focuri produs în Israel

O dispută a degenerat în altercaţie şi în schimb de focuri, în localitatea Tel Sheva, situată în apropierea oraşului Beersheva, în regiunea Negev (sudul Israelului).

Potrivit unor surse din cadrul serviciilor de securitate israeliene, nouă persoane au fost rănite în incidentul armat. Trei bărbaţi, cu vârste de 18, 25 şi 35 de ani sunt în stare gravă.

Numeroase ambulanţe şi echipaje de poliţie au fost trimise la faţa locului, iar victimele au fost transferate la Centrul medical Soroka din Beersheva.

Autorităţile israeliene încearcă să afle circumstanţele producerii incidentului armat, dar nu există indicii că ar fi un act terorist.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici