Nouă TRAGEDIE pe Mediterana: Zeci de imigranţi africani s-au înecat după scufundarea unei ambarcaţiuni - VIDEO

Cel puţin 40 de imigranţi africani s-au înecat în Marea Mediterană după scufundarea unei ambarcaţiuni, anunţă filiala italiană a organizaţiei Salvaţi Copiii.

565 afișări
Imaginea articolului Nouă TRAGEDIE pe Mediterana: Zeci de imigranţi africani s-au înecat după scufundarea unei ambarcaţiuni - VIDEO

Nouă TRAGEDIE pe Mediterana: Zeci de imigranţi africani s-au înecat după scufundarea unei ambarcaţiuni

Alţi 194 de imigranţi au supravieţuit şi au ajuns marţi în Portul Catania, situat în sudul Italiei.

Imigranţii se deplasau cu două bărci pneumatice, dar una a suferit avarii din cauza temperaturii ridicate şi s-a scufundat.

Cel puţin 40 de imigranţi au murit.

Potrivit autorităţilor italiene, imigranţii provin din Ghana, Mali, Gambia, Senegal şi Coasta de Fildeş.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici