Numărul românilor şi bulgarilor care lucrează în Marea Britanie a crescut cu 40% în 2013

Numărul cetăţenilor români şi bulgari care lucrează în Marea Britanie a crescut cu 40 la sută în 2013 faţă de anul precedent, conform unor cifre dezvăluite de publicaţia Daily Mail.

109 afișări
Imaginea articolului Numărul românilor şi bulgarilor care lucrează în Marea Britanie a crescut cu 40% în 2013

Numărul românilor şi bulgarilor care lucrează în Marea Britanie a crescut cu 40% în 2013 (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Potrivit cifrelor oficiale, în Marea Britanie lucrau 144.000 de români şi bulgari la sfârşitul anului 2013, comparativ cu 102.000, în decembrie 2012.

Conform Daily Mail, românii şi bulgarii au ocupat 10 la sută din locurile de muncă create în Marea Britanie în 2013.

Cifrele au fost dezvăluite în contextul polemicilor care continuă în Marea Britanie privind eliminarea restricţiilor pentru români şi bulgari începând din ianuarie 2014.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici