O clarvăzătoare prezice că viitorul preşedinte al Moldovei nu va fi comunist

Clarvăzătoarea Vanessa crede că viitorul preşedinte al Republicii Moldova nu va fi comunist, iar ţara va trece printr-o "schimbare foarte mare", care le va permite moldovenilor să aibă acces "să iasă peste tot", relatează Jurnal de Chişinău, în ediţia electronică de joi.

603 afișări
Imaginea articolului O clarvăzătoare prezice că viitorul preşedinte al Moldovei nu va fi comunist

O clarvăzătoare prezice că viitorul preşedinte al Moldovei nu va fi comunist

Prezentată drept "una dintre cele mai solicitate clarvăzătoare din România", Vanessa a spus, într-un interviu acordat publicaţiei Apropo Magazin, că situaţia Republicii Moldova "va fi din ce în ce mai bună, va fi democraţie".

"Pot spune cert că nu va fi un candidat din partea comuniştilor la putere", afirmă ea, adăugând că a văzut în cărţi "o schimbare foarte mare, care va duce Moldova spre Uniunea Europeană".

În ceea ce-i priveşte pe comuniştii moldoveni, aceştia "nu vor decădea dintr-o dată, însă uşor-uşor vor dispărea", crede Vanessa, aflată într-o vizită la Chişinău "la cererea mai multor persoane cu fel şi fel de probleme şi necazuri".

Parlamentul moldovean va încerca, la 10 noiembrie, să aleagă un nou preşedinte al ţării, după alegerile anticipate din 29 iulie, în urma cărora Partidul Comuniştilor a pierdut majoritatea. Interimatul funcţiei este asigurat de preşedintele Parlamentului, Mihai Ghimpu, iar candidatul alianţei partidelor necomuniste din Parlament este democratul Marian Lupu.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici