O femeie a urcat fără bilet sau paşaport la bordul unui avion, pe aeroportul Domodedovo din Rusia

O femeie fără bilet şi paşaport a urcat la bordul unui avion pe aeroportul Domodedovo din Moscova, cel mai mare din Rusia, unde în ianuarie a avut loc un atentat sinucigaş, a anunţat luni Parchetul rus, care a deschis o anchetă.

681 afișări
Imaginea articolului O femeie a urcat fără bilet sau paşaport la bordul unui avion, pe aeroportul Domodedovo din Rusia

O femeie a urcat fără bilet sau paşaport la bordul unui avion, pe aeroportul Domodedovo din Rusia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Această femeie a reuşit vineri să urce la bordul unui avion cu destinaţia Duşanbe, capitala Tadjikistanului, fără să prezinte paşaportul.

"Ea a reuşit să treacă de toate controalele fără să fie verificată sau arestată", a declarat Parchetul într-un comunicat, promiţând să îi pedepsească pe vinovaţi.

Domodedovo, principalul aeroport din Rusia ca număr de pasageri, a fost teatrul unui atentat soldat cu 37 de morţi la 24 ianuarie, revendicat de liderul grupării rebele islamiste Emiratul Caucazului, cecenul Doku Umarov.

După atentat, preşedintele rus Dmitri Medvedev a ordonat consolidarea măsurilor de securitate pe aeroporturile şi gările din Rusia şi mai mulţi oficiali din cadrul poliţiei şi ai administraţiei aeroportului au fost demişi.

În total, 77 de companii aeriene, dintre care 39 străine, inclusiv British Airways şi Lufthansa, operează pe Domodedovo.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici