O femeie care pretinde că este fosta soţie a lui Seif al-Islam susţine că acesta se droga şi o bătea

O ucraineancă în vârstă de aproximativ 29 de ani, care pretinde că a fost soţia lui Seif al-Islam, fiul lui Muammar Kadhafi, timp de doi ani, susţine că acesta era obsedat de sex, se droga şi o bătea, relatează Daily Mail, în ediţia electronică.

600 afișări
Imaginea articolului O femeie care pretinde că este fosta soţie a lui Seif al-Islam susţine că acesta se droga şi o bătea

O femeie care pretinde că este fosta soţie a lui Seif al-Islam susţine că acesta se droga şi o bătea (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Nadia, o brunetă cu ochi albaştri, susţine că s-a întâlnit cu Seif al-Islam în perioada în care lucra ca streapteusă într-un club de noapte din Moscova şi că înainte de a se căsători cu acesta a suferit o operaţie la Paris pentru "refacerea virginităţii". "Am încercat să am o viaţă de familie normală, dar Seif voia să trăiască tot ca un bărbat singur cu iubite şi orgii", a declarat ea într-un interviu acordat unui cotidian ucrainean.

Deşi nu există nicio dovadă că este cine pretinde, în cazul în care afirmaţiile ei se dovedesc reale, ea ar putea deveni un martor-cheie în procesul lui Seif al-Islam.

"Casa noastră semăna mai mult cu un bordel: mulţi prieteni de-ai lui şi multe femei", a declarat ea. "Ne-am căsătorit în conformitate cu tradiţiile religioase, m-am convertit la islam pentru asta dar nimeni nu mă trata ca pe stăpâna casei", a adăugat femeia.

"Nu eram respectată deloc. Soţul meu încerca să facă din mine o femeie submisivă din Orient şi nu am putut suporta această atitudine. Acest lucru m-a devastat, m-a devorat din interior. Şi ceea ce este mai important, Seif se droga şi nu se putea controla când era sub influenţa narcoticelor", susţine ea.

Nadia afirmă că relaţia lor s-a încheiat după o ceartă într-un restaurant, când Seif al-Islam a bătut-o şi a aruncat-o pe fereastră. Deşi a surpavieţuit în mod miraculos, ea susţine că a stat în comă 47 de zile şi că Muammar Kadhafi, care o cunoştea dar nu a vorbit niciodată cu ea, a fost furios pe comportamentul fiului său.

Ea afirmă că a părăsit Libia şi s-a întors la Moscova, unde a lucrat până în 2010, când un prieten comun i-a spus să se ascundă pentru că viaţa ei este în pericol. În prezent ea s-ar ascunde în Crimeea.

Nadia susţine că atunci când s-a despărţit de Seif al-Islam avea doar o pereche de cercei pe care i-a vândut cu un milion de dolari, bani cu care a trăit la Moscova şi din care nu i-a mai rămas aproape nimic.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici