O femeie de serviciu a pornit un tren şi a intrat într-o casă, în Suedia - FOTO, VIDEO

O femeie de serviciu din Suedia a reuşit, în timpul nopţii, să pornească un tren, după care a trecut de barierele şi parapetul de la capătul liniei, izbindu-se violent de o casă.

543 afișări
Imaginea articolului O femeie de serviciu a pornit un tren şi a intrat într-o casă, în Suedia - FOTO, VIDEO

O femeie de serviciu a pornit un tren în Suedia şi a intrat într-o casă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Accidentul a avut loc la ora 3.00, în apropierea podului Dalarö şi nu s-a soldat cu victime, datorită faptului că trenul era gol. O femeie a fost prinsă însă între dărâmături timp de două ore, înainte ca echipele de descarcerare să o salveze, relatează site-ul TheLocal.se.

Ea a fost transportată de urgenţă la Spitalul Universitar Karolinska, cu un elicopter, medicii constatând că prezintă răni grave.

Potrivit publicaţiei Expressen, în clădirea în care a intrat trenul locuiau cinci persoane. Trenul a intrat în bucătăria unuia dintre cele trei apartamente ale imobilului, provocând pagube considerabile.

Ulf Lindgren, purtătorul de cuvânt al poliţiei, a declarat pentru agenţia de presă TT News că "Este un noroc incredibil că nimeni nu a fost rănit".

Oficialii companiei SL din Stockholm nu au reuşit să identifice motivele pentru care trenul era în funcţiune şi felul în care acesta a reuşit să spargă barierele de la capătul liniei şi să mai meargă 25 de metri înainte să se se izbească violent de prima casă care i-a stat în cale.

Politicienii au cerut SL îmbunătăţirea condiţiilor de securitate. "Nu ar trebui să fie posibil ca persoane neautorizate să conducă trenurile", a declarat Christer G Wennerholm, consilier local din comitetul pentru transport al primăriei Stockholm.

Călătorii care vor să tranziteze ruta afectată (staţiile Neglinge şi Saltsjöbaden) sunt transportaţi în prezent de autobuze, în timp ce restul reţelei de trenuri funcţionează normal.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici