O femeie din SUA care era ţinută ostatică a alertat poliţia printr-un mesaj pentru comandarea pizzei

O femeie din statul american Florida care era ţinută ostatică împreună cu cei trei copii ai săi a reuşit să alerteze autorităţile în timp ce a comandat o pizza printr-un serviciu online, informează CNN.

591 afișări
Imaginea articolului O femeie din SUA care era ţinută ostatică a alertat poliţia printr-un mesaj pentru comandarea pizzei

O femeie din SUA care era ţinută ostatică a alertat poliţia printr-un mesaj pentru comandarea pizzei (Imagine:Hepta/Mediafax Foto)

Cheryl Treadway fusese luată ostatică de prietenul ei, luni, împreună cu cei trei copii, fiind ameninţaţi cu un cuţit.

După 48 de ore, femeia şi-a convins prietenul care îi luase ostatici să o lase să comande o pizza printr-un serviciu online.

"În textul trimis a fost introdus un mesaj de ajutor că erau ţinuţi ostatici", a comunicat Poliţia din comitatul Highlands (statul Florida).

"Nu am mai văzut aşa ceva până acum", a declarat Candy Hamilton, directorul restaurantului care comercializează pizza.

Angajaţii restaurantului au alertat poliţia, care a intervenit şi i-a eliberat pe cei patru ostatici. Autorul actului de lipsire de libertate a fost arestat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici