O mamă şi patru copii şi-au pierdut viaţa în statul american Georgia, în urma unui incendiu

Cinci membri ai unei familii, între care patru copii în vârstă de până la cinci ani, au decedat într-un incendiu care a avut loc în timpul nopţii în statul american Georgia, au declarat duminică autorităţile, relatează CNN.

100 afișări
Imaginea articolului O mamă şi patru copii şi-au pierdut viaţa în statul american Georgia, în urma unui incendiu

O mamă şi patru copii şi-au pierdut viaţa în statul american Georgia, în urma unui incendiu

Casa era cuprinsă de flăcări la momentul la care pompierii au sosit la faţa locului, a declarat şeful poliţiei, Douglas L. Meadows. Autorităţile încearcă să afle ce a stat la originea incendiului.

O fată în vârstă de zece ani a reuşit să scape cu viaţă, mulţumită unui trecător, a explicat Meadows. Ea se află sub îngrijiri medicale şi este în afara oricărui pericol.

Victimele au fost identificate ca Alonna McCrary, în vârstă de 28 de ani, Eriel McCrary, cinci ani, Messiaay McCrary, trei ani, Nikiay McCrary, doi ani, şi McKenzie Flourence, un an, şi, deşi făceau parte din aceeaşi familie, Alonna McCrarz era mama a doar doi dintre copii.

Una dintre rudele victimelor a declarat că mama "avea întotdeauna grijă de fetele ei, întotdeauna se asigura că celelalte surori erau împreună. (...) Le iubea atât de mult pe toate fetele", a declarat pentru CNN Shannon Arnold.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici