O maşină a explodat la Cairo, 13 persoane fiind rănite

O maşină a explodat luni la Cairo în urma coliziunii cu un microbuz, 13 persoane fiind rănite, a anunţat ministerul egiptean al Sănătăţii, informează Reuters.

104 afișări
Imaginea articolului O maşină a explodat la Cairo, 13 persoane fiind rănite

O maşină a explodat la Cairo, 13 persoane fiind rănite

Fumul rezultat în urma exploziei putea fi văzut de pe cealaltă parte a râului Nil.

Ministerul a declarat că răniţii au fost luaţi de la locul în care a avut loc incidentul, lângă un pod din cartierul Dokki, şi au fost transportaţi la trei spitale unde primesc îngrijiri medicale.

Reporterii Reuters au auzit o bubuitură puternică şi au observat o maşină complet distrusă, iar bucăţi de metal erau împrăştiate de jur împrejur. O clădire din apropiere a fost uşor avariată, ferestrele acesteia fiind sparte.

Presa locală a transmis că experţi în explozibil au ajuns la concluzia că explozia a fost cauzată de defecţiune electrică care a cuprins rezervorul maşinii.

O sursă de securitate a dat o declaraţie similară repoterilor, spunând că un scurt circuit la reţeaua electrică a maşinii a cauzat focul, apoi a avut loc explozia. Aceasta a transmis că accidentul a avut loc în urma exploziei.

Oficialii Ministerului Sănătăţii au declarat unui post local de radio că mai multe persoane au fost tratate la faţa locului, prezentând răni minore.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici