O navă cambodgiană de tip cargo s-a scufundat în arealul turcesc al Mării Negre

Un cargo aflat sub pavilion cambodgian s-a scufundat marţi din cauza unei furtuni în largul Mării Negre în nord-vestul Turciei şi zece marinari au fost daţi dispăruţi, raportează presa citând autorităţile locale.

163 afișări

Nava ce venea din Rusia s-a scufundat în larg în apropiere de oraşul turc Zonguldak din cauza vremii nefavorabile, au relatat posturile de televiziune NTV şi CNN Turcia.

Doi membri ai echipajului au fost salvaţi, conform posturilor de televiziune.

Turcia este afectattă în ultimele zile de condiţii meteorologice deosebit de grele cu masive căderi de zăpadă şi temperaturi sub limita îngheţului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici