O nouă descoperire HALUCINANTĂ despre coronavirus. „Este adevărat că cel mai preţios organ al nostru poate fi afectat"

Cercetătorii de la Universitatea Johns Hopkins au arătat că infecţia cu noul coronavirus ar putea să infeteze creierul uman şi că s-ar putea reproduce în interiorul celulelor sale.

8142 afișări
Imaginea articolului O nouă descoperire HALUCINANTĂ despre coronavirus. „Este adevărat că cel mai preţios organ al nostru poate fi afectat"

O nouă descoperire HALUCINANTĂ despre coronavirus. „Este adevărat că cel mai preţios organ al nostru poate fi afectat"

Conform New York Post, descoperirea a fost făcută de Thoms Hartung împreună cu colegii săi după ce au analizat potenţialele efecte neurologice ale bolii prin injectarea virusului în micile bile neuronale ce sunt cultivate din celulele stem umane. 
 
Cercetătorii au ajuns la concluzia că neuronii infectaţi cu virusul prin proteina umanaă ACE2, s-a înmulţit în interiorul neuronilor.
 
„Este cu adevărat esenţial să ştim că cel mai preţios organ al nostru poate fi direct afectat de virus”, a spus Prof Hartung, expert în toxicologie la Johns Hopkins, adăugând că încă nu se ştie cât de des s-a întâmplat acest lucru la pacienţii cu COVID-19.
 
Acest studiu vizează pacienţii cu simptome neurologice, inclusiv cei din zona zero a pandemiei globale cu noul coronavirus. Mai mult de o treime dintre victimele coronavirusului care au fost spitalizate în oraşul chinez au prezentat simptome neurologice, inclusiv ameţeli, cefalee şi convulsii. 
 
Chiar dacă au fost publicate diverse studii despre această afecţiune a creierului, din cauza infecţiei cu noul virus, nu a fost niciodată clar dacă virusul este capabil să afecteze acest organ, precum şi celulele nervoase, sau dacă aceste simptome grave apar din cauza imunităţii scăzute ale pacienţilor. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici