O parte din personalul Comisiei Europene va lucra de la distanţă

Personalul Comisiei Europene care nu are funcţii esenţiale va putea lucra de la distanţă începând din 16 martie, în cadrul măsurilor de limitare a răspândirii epidemiei de coronavirus.

75 afișări
Imaginea articolului O parte din personalul Comisiei Europene va lucra de la distanţă

O parte din personalul Comisiei Europene va lucra de la distanţă

Comisia Europeană a anunţat joi seară că aplică o abordare "flexibilă", care implică o serie de măsuri pentru limitarea răspândirii infecţiilor cu noul coronavirus.

"Încă de la început, Comisia Europeană a furnizat aranjamente de lucru flexibile (lucrul de la distanţă) pentru colegi, în funcţie de anumite necesităţi. Începând din data de 16 martie, toţi colegii care au funcţii nonesenţiale vor lucra de acasă", a comunicat joi seară Comisia Europeană.

"Colegii care au funcţii esenţiale vor continua să fie prezenţi la serviciu, distribuiţi pe ture", precizează Comisia Europeană într-un comunicat postat pe site-ul instituţiei.

De asemenea, începând din 16 martie, toate creşele şi grădiniţele Comisiei Europene vor fi închise, din raţiuni de precauţie. Orice angajat al Comisiei Europene care va prezenta simptome este rugat să rămână acasă şi să se autoizoleze.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici