O persoană a murit şi 3 au fost rănite, după ce au fost înjunghiate într-o gară din Germania. Atacatorul, cetăţean german, a invocat motivaţii de ordin politic - VIDEO

O persoană a murit şi alţi trei au fost grav rănite, după ce un bărbat le-a atacat cu un cuţit într-o gară din apropiere de oraşul german Munchen, potrivit The Local, care citează presa germană.

4585 afișări
Imaginea articolului O persoană a murit şi 3 au fost rănite, după ce au fost înjunghiate într-o gară din Germania. Atacatorul, cetăţean german, a invocat motivaţii de ordin politic - VIDEO

Patru persoane au fost înjunghiate într-o gară din Munchen, într-un posibil atac islamist

UPDATE 11:34 - Bărbatul care a ucis o persoană şi a rănit alte 3 într-o gară din apropiere de Munchen este un cetăţean german de 27 de ani care nu locuieşte în landul Bavaria şi care a invocat motivaţii de ordin politic în timpul atacului, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei, potrivit Washington Post.

Publicaţia locală Merkur a anunţat că una din cele patru persoane rănite în atac a murit.

Potrivit ziarului Ebersberger Zeitung, bărbatul a atacat mai întâi un pasager aflat în tren, înjunghiind ulterior alţi trei în gară.

Unii martori au declarat că bărbatul striga "Allahu Akbar" (Allah este mare) în timpul atacului, potrivit postului public local Bayerischer Rundfunk.

Un purtător de cuvânt al poliţiei din Munchen a declarat pentru The Local că nu poate confirma legătura dintre acest atac şi un act islamist.

Presa germană a anunţat că poliţia l-a arestat pe bărbat.

Potrivit Reuters, atacul a avut loc în gara din orăşelul Grafing, situat la aproximativ 32 de kilometri sud-est de Munchen.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici