O rachetă a lovit o clădire rezidenţială din Nikolaiev. Două persoane au decedat

Cel puţin două persoane au murit şi alte două au fost rănite la Nikolaiev în urma unei lovituri ruseşti, a anunţat un şef militar ucrainean, citat de CNN.

143 afișări
Imaginea articolului O rachetă a lovit o clădire rezidenţială din Nikolaiev. Două persoane au decedat

O rachetă a lovit o clădire rezidenţială din Nikolaiev. Două persoane au decedat

Cel puţin două persoane au fost ucise şi alte două rănite într-un atac aerian asupra unei clădiri rezidenţiale de cinci etaje din Nikolaiev. Atacul a avut loc în cursul nopţii, a declarat vineri dimineaţă Vitalii Kim, un şef militar regional.

„Răufăcătorii au răspuns forţelor noastre armate prin lansarea unui atac cu rachete asupra unei clădiri rezidenţiale de cinci etaje. Doi morţi, doi răniţi", a anunţat Vitalii Kim, şeful administraţiei militare din regiunea Nikolaiev, pe canalul său Telegram.

Preşedintele ucrainean VolodImir Zelenski a declarat vineri că imobilul a fost distrus aproape în întregime, iar operaţiunile de căutare şi salvare sunt în curs de desfăşurare.

„Răspunsul cinic al statului terorist la succesele noastre pe front. Nu vom renunţa la lupta noastră. Ocupanţii vor fi traşi la răspundere pentru fiecare crimă împotriva Ucrainei şi a ucrainenilor", a spus Zelensky pe canalul său de Telegram.

Nikolaiev se învecinează cu regiunea Herson, ocupată de ruşi încă de la începutul războiului. În ultimele zile, armata ucraineană a recucerit părţi din teritoriu, iar Moscova a ordonat o retragere parţială din zonă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici